Rekrytering av sjukvårdspersonal

Vi startade vår verksamhet i Göteborg redan 2012. 

Vi har nisch kompetens i att hitta och rekrytera kvalificerad vårdpersonal från EU-landet Grekland, särskilt de som drömmer om att flytta till Skandinavien.


Vi söker rätt kompetens efter att vi satt oss in i kundens behov, vi kontaktar, vi verifierar att rätt yrlkes- och social profil presenteras för uppdraget.

  Vi analyserar och arbetar kontinuerligt med att skapa ömsesidig försåelse för att möjliggöra för både den anställde & arbetsgivaren.

Vårt arbetssätt - en del av en lyckad rekrytering

Vi matchar specialistläkare, tandläkare och legitimerade sjuksköterskor med alla typer av arbetsgivare, både åt regioner och privata aktörer.
Vi utbildar personalen i svenska språket, i den svenska kulturen och i den svenska sjukvården på vårt unika, erfarenhetsbaserade sätt.
Vi stödjer både personalen och arbetsgivaren i processen med tvåspråkig kulturell kunskap och djup förståelse för den svenska sjukvårdens arbetskultur och reglemente.
Vi arbetar digitalt och alltid i väldefinierade processer för att säkerställa tids- och kostnadseffektivitet för de inblandade delarna.

Vi gör skillnaden i denna process med avhopp på mindre än 15 % under de senaste 10 åren som vi har rekryterat kvalificerad vårdpersonal till exempelvis Karolinska Universitetssjukhuset, Akademiska sjukhuset i Uppsala, Region Gävleborg och till den privata sjukvården i Sverige.

Kontakta oss > Arbetsgivare/HR/Verksamhetsansvarig
Επικοινωνηστε μαζι μας > Healthcare Professionals - Επαγγελματίες Υγείας Ιατροί, Οδοντίατροι & Νοσηλευτές ΤΕ/ΠΕ


Contact us
We speak English, Greek and Swedish